Jobb

Varför glömde jag den dumma sladden till kameran hemma för? Jag har tagit en massa ja okej, inte massa men ändå) bilder och vill ju lägga upp några av dom här och på bilddagboken.
Men så blir det inte förän jag kommer hem.

Idag har jag även hjälpt pappa litegrann med att trycka och vika upp cirka 400 tshirts på hans företag. det tog en hel massa tid men som tur var var Emil söt nog att komma ut med lite mat till mig runt tretiden. då var jag hyfsat trött och ville mest ge upp allt, hade närmare 100 tshirtar kvar att trycka upp och eftersom tryckmaskinen tog hela 15 sekunder på sig per tshirt och därför gick det ju inte att skynda på processen så himla mycket. samt att jag försökte att vika tshirtarna samtidigt som jag tryckte dom vilket resulterade i att jag stressade sjukt mycket för att hinna vika en (helst två, en av de anställda hade redan tryckt upp 137 tshirts, men inte vikt dom) medan maskinen tryckte den andra. Jag var ungefär lika seg som den gamla maskinen var.

(kom du ihåg den, Frida? Dom har bytt ut den gamla och skaffat en ny som bara tar 15 sec på sig, den förra tog ju hela 20 sekunder! Fast den stressade ju ihjäl en med ett högt ljud så att man var tvungen att avbryta allt man gjorde innan och springa och öppna locket så att inte tshirten skulle brännas sönder, den här gör inte det! Den lyfter locket själv!)

Men efter ett tag fick jag upp farten.

Ja nä, det här var ju inte ett så intressant inlägg, jag vet.
Men det är vad jag har gjort idag. Och det kändes bra med tanke på att jag har haft ganska dåligt med jobb den senaste månaden på casinot.
Men imorrn bär det av hemåt mot sundsvall!

0 kommentarer:

Journalistiskt innehåll

Höga berg och djupa dalar. Här, omkring 65 mil söder om Haparanda så finns inte sånt.I Kalmar är jorden platt. Här ryms plötsligt bara skolan, och för en före detta pokerdealer så är faktumen svåra att greppa.
.
Hur gör man egentligen för att spara pengar?
Hur beter man sig som student?
Och hur i hela friden håller man sig så uppdaterad som en journalist borde vara?
//Eligin

Made by Eligin ©