Ben and Jerry's gratisglass i Kalmar!

Idag var jag och Emil på stan en sväng. Jag handlade ett par jeans och ett par shorts på rea och Emil handlade för sju år framöver, i alla fall om man känner till hans normala shoppingvanor. Han handlade hela 2 tshirts, ett par shorts och en skjorta.När vi sen var på väg hem blev vi stoppade av en stackars människa i en ko-outfit som svamlade om gratis glass.

Jo just det, Ben and Jerry's har kommit till stan och just idag bjöd de på gratis glass! Hela dagen hade det varit kilometerlång kö utanför deras butik, men nu hade den kortats av något. Vi ställde oss entusiastiskt i kön och några minuter senare så satt vi med varsin gratis glass i handen. Trevligt initiativ tycker jag. Speciellt med tanke på värmen idag.
Det har varit en helt underbart fin dag i dag helt enkelt. Det är skönt att sommaren äntligen är här. Aftonbladet har rätt, man blir piggare, gladare och orkar mer. Och för en gångs skull är jag ledig mycket i sommar. Det är jag glad över, även om det kommer att kännas ensamt emellanåt.


Idag har vi också tittat ut lite saker till katterna
som ska hämtas nån gång i nästa vecka. Det är mycket att göra tills dess. Klösträd ska inhandlas, kattoalett likaså, transportbur, leksaker, matskålar... Ja och så mat såklart. Och det är inte billigt ska ni veta.
Båda katterna var fulla med mask när de kom till katthemmet, och har därför gått på specialmat för deras magar och det måste vi fortsätta med. Så det blir Royal Canin sensible för hela slanten de närmaste månaderna. Vi ska köpa 10 kg på en gång så blir det lite billigare, men 600 kronor är ju en del. Fast det är de värda såklart.
Idag inhandlades bara lite kattgräs som vi tänkte testa att odla upp och även två små roliga leksaker. De är inte så vackra, vi vet, men sjukt roliga för små katter eftersom de bjällrar och har sig. Nu är våra två flickor inte jättesmå, men leksaker är ju alltid kul. Imorgon blir det operation köpa kattlåda och förhoppningsvis även klösträd. Ebay är bäst för billigast träd. Men det är hård konkurrens.

0 kommentarer:

Journalistiskt innehåll

Höga berg och djupa dalar. Här, omkring 65 mil söder om Haparanda så finns inte sånt.I Kalmar är jorden platt. Här ryms plötsligt bara skolan, och för en före detta pokerdealer så är faktumen svåra att greppa.
.
Hur gör man egentligen för att spara pengar?
Hur beter man sig som student?
Och hur i hela friden håller man sig så uppdaterad som en journalist borde vara?
//Eligin

Made by Eligin ©