Kattfilm

Det är inte meningen.
Men jag kan verkligen inte hjälpa mig själv här.
Jag vet att jag nästan bara skriver om katterna. Fast de har visserligen bara varit här i sex dagar och det är så kul att rapportera om deras framsteg.
Nån vill ju säkert se några små söta bilder och videos med de små liven.Så här kommer en liten film. Jag har själv pimpat den med musik. Mest för att ni inte ska få höra den irriterande tv:n som alltid står på här hemma.

Katterapi, som det också kallas.

2 kommentarer:

Frida | 12:37 fm

Jag tyckte det var jätteroligt att se! Åh vad fina de är! Daniel som sitter här bredvid verkar dock inte lika imponerad, men du vet ju hur han är. Jättesöta är de! Jag längtar tills jag får hälsa på dem sedan om någon vecka.

Och förresten, ni vet att om det blir för trångt med Sissela och Martin så kan de alltid sova i vår lägenhet. dock finns ingen kyl eller frys.

Eligin | 12:12 em

Visst är de söta? Jag bara älskar att titta på lilla Freja när hon väl vågar sig fram, de där ögonen är så tuffa på en katt.

Sissela och Martin vet om att de kan sova hemma hos er om de vill,däremot har de inte lämnat några önskemål. Får se när de kommer hit.

Journalistiskt innehåll

Höga berg och djupa dalar. Här, omkring 65 mil söder om Haparanda så finns inte sånt.I Kalmar är jorden platt. Här ryms plötsligt bara skolan, och för en före detta pokerdealer så är faktumen svåra att greppa.
.
Hur gör man egentligen för att spara pengar?
Hur beter man sig som student?
Och hur i hela friden håller man sig så uppdaterad som en journalist borde vara?
//Eligin

Made by Eligin ©