Sissela och Martin med förkylningsbaciller

Det enda som är mer slött än Sissela och Martin en morgon (läs klockan 14.00 på dagen) är förkylda Sissela och Martin. De kliver verkligen aldrig upp. Men det är okej, de är så söta där de ligger på Fridas och Pierres luftmadrass. Det tycker katterna också, de springer ut dit hela tiden för att titta på de två huvudena som ligger där ute i köket. De rör på sig ibland också, vilket Frida tycker är sjukt underhållande.

Ja, Sissela och Martin är här och de har smittat både Emil och sig själva med förkylning. Själv känner jag att det gör ont i ena halsmandeln men värst är nog munblåsan som kom som på beställning när besökarna kom.
Katterna mår i alla fall bra, de tycker att Sissela och Martin verkar vara trevliga personer som dock kommer en aning för nära ibland. Men det kan de leva med.

Frida har spenderat morgonen med att klösa på Emils fötter. De måste vara roliga eftersom han ligger och vickar på dem hela tiden när han sover.Hon blir livrädd varje gång han hoppar till, men hoppar alltid upp en stund senare för att göra exakt samma sak. Stackars Emil.


0 kommentarer:

Journalistiskt innehåll

Höga berg och djupa dalar. Här, omkring 65 mil söder om Haparanda så finns inte sånt.I Kalmar är jorden platt. Här ryms plötsligt bara skolan, och för en före detta pokerdealer så är faktumen svåra att greppa.
.
Hur gör man egentligen för att spara pengar?
Hur beter man sig som student?
Och hur i hela friden håller man sig så uppdaterad som en journalist borde vara?
//Eligin

Made by Eligin ©