Vad jag gör.

Solen har försvunnit.
Jag är inte glad över det.
Nu är det molnigt och halvkallt ute. Så jag gav mig av neråt stan istället och köpte stödstrumpor till jobbet. Jag köpte ett par svarta som är lite snyggare än de fula beiga som faktiskt får mig att känna mig gammal. Fast jag köpte ett par beiga också, för att jag måste ha såna på jobbet egentligen under sommaren.
Jag föredrar svarta, men jag måste använda beiga för det mesta.
Efter det gick jag över till Therese (En av mina vänner på casinot) som har flyttat närmare stan och därmed närmare mig och Emil. Nu bor hon bara några hundra meter bort. Det är roligt och jag älskar hennes lägenhet. Jag vill ha den enbart för trappan upp till hennes lägenhet. Den är så cool!! Jag måste ta bilder på den.
Jag hjälpte henne att sätta ihop en klippansoffa med jättesnyggt överdrag. jag vill nästan ha en sån. Om det inte vore för att jag redan har ögonen på en bäddsoffa med divan.
Snart så, så fort vi har fått ihop lite pengar.
yay.

Igår köpte jag även lite böcker på adlibris. Här ska läsas Chicklitt!

0 kommentarer:

Journalistiskt innehåll

Höga berg och djupa dalar. Här, omkring 65 mil söder om Haparanda så finns inte sånt.I Kalmar är jorden platt. Här ryms plötsligt bara skolan, och för en före detta pokerdealer så är faktumen svåra att greppa.
.
Hur gör man egentligen för att spara pengar?
Hur beter man sig som student?
Och hur i hela friden håller man sig så uppdaterad som en journalist borde vara?
//Eligin

Made by Eligin ©