tentapluggande.

Är fruktansvärt trött på att plugga inför morgondagens tenta och funderar seriöst på att bara strunta i det.
Det känns ändå som att jag har rätt bra koll på kommunen och källkritik och allt vad det ska handla om.
Istället fokuserar jag på helgen som jag hoppas kommer att bli bra. Min sista helg innan jag börjar jobba.
och hem ska vi, även om både jag och Emil är oeniga om varför. Men vi kom slutligen, efter ett halvt om halvt storbråk, fram till att vi var tvungna att åka hem. Visst, tandläkartider och sjukvårdstider, jobb och vänner går att boka om. Men vi kan inte boka om våra twinrixsprutor längr. Det är omöjligt. Så Emil får klara sig utan 4 halvsäkra sälj på söndag.
Och jag får klara mig utan att gå på kursintroduktionen på måndag.
Istället får jag gå till tandläkaren på måndag. Idag har jag ätit godis. Det känns ju hyfsat bra. Men jag använder munskölj och tandtråd nu de sista dagarna innan tandläkarbesöket så det ska nog gå fint.

Såg just att det blir varmt omkring mitt kära Eskilstuna i helgen. Varmare än nere i Kalmar faktiskt. Känns väldigt bra.
Och i Sundsvall är nästan snön borta. Underbart. Jag avundas inte sundsvallsborna nu, även om jag saknar Casinot däruppe något oerhört. Vet inte när jag ska kunna hälsa på heller.




0 kommentarer:

Journalistiskt innehåll

Höga berg och djupa dalar. Här, omkring 65 mil söder om Haparanda så finns inte sånt.I Kalmar är jorden platt. Här ryms plötsligt bara skolan, och för en före detta pokerdealer så är faktumen svåra att greppa.
.
Hur gör man egentligen för att spara pengar?
Hur beter man sig som student?
Och hur i hela friden håller man sig så uppdaterad som en journalist borde vara?
//Eligin

Made by Eligin ©