Tv4s talang - bluff och båg? Men lägg ner nu.

Är det här en stor skandal?
Nej.
Vi visste väl redan att folk fuskar. Och att TV fuskar.
Alla fuskar.
Tittare vill se en solskenshistoria starta. Det vill i alla fall jag.
Sen att den här norrmannen Stephen Larsen har haft huvudroller i stora musikaler, och uppträtt med Rhapsody in rock... Ja då känns det tveksamt att en sån kille ska få vara med i ett program som Talang. Det handlar väl om att hitta nya talanger, inte att visa upp redan hittade talanger?
Men det behöver det ju inte göra. Och det finns ingen som säger att det är så heller.
Programmet kan lika gärna vara ett sätt för duktiga artister att få ett uppsving i sin karriär. I Talangs programbeskrivning står det ingenting om att talangerna måste vara oupptäckta. Alla får söka, oavsett vem man är och vad man kan.

Finns inte så mycket att snacka om. Vem som helst är välkommen. Peter Jöback får söka om han vill. Sen om han får vara med i programmet får vi väl se vad programcheferna tycker om.

Programmet tappar inte trovärdighet på grund av det här. Det handlar inte om fusk, folk har inte frågat tidigare. För mig verkar det faktiskt ganska självklart. Alla söker inte till programmet, då är det väl rätt bra att Bert Karlsson hör sig för och tar reda på om det finns duktiga människor där ute.

Hur mycket "I hemlighet"var det verkligen som Tv4 hörde av sig till Bert Karlsson och bad honom att hitta bra talanger till programmet? Det är något som jag vill veta.


0 kommentarer:

Journalistiskt innehåll

Höga berg och djupa dalar. Här, omkring 65 mil söder om Haparanda så finns inte sånt.I Kalmar är jorden platt. Här ryms plötsligt bara skolan, och för en före detta pokerdealer så är faktumen svåra att greppa.
.
Hur gör man egentligen för att spara pengar?
Hur beter man sig som student?
Och hur i hela friden håller man sig så uppdaterad som en journalist borde vara?
//Eligin

Made by Eligin ©